Deze spannende films komen dit jaar nog op Netflix

Goed nieuws voor alle mede Netflix-junkies! Netflix heeft dit jaar weer heel wat fijne Netflix Original films voor ons klaar staan. Naar deze 5 spannende films kunnen we alvast uitkijken.

Netflix

1. OKJA

Okja gaat over Mija, een jong meisje dat alles moet riskeren om te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd ‘Okja’, ontvoerd wordt door een
machtige multinational. Het beloofd een creatief en visueel spektakel te worden van de hand van filmmaker Bong Joohn-ho.

Netflix

2. Our Souls At Night

Jane Fonda (die we allemaal kennen van de fantastische serie Grace & Frankie) is samen met Robert Redford te zien in deze ontroerende drama.  Our Souls at Night speelt zich af in Colorado waar Addie Moore (Jane Fonda) onverwacht aanklopt bij haar buurman Louis Waters (Robert Redford). Haar echtgenoot is, evenals de vrouw van Louis, jaren geleden overleden en ondanks dat ze al decennia lang buren zijn, hebben ze zelden contact gehad. Hun kinderen wonen ver weg en Addie en Louis zijn alleen achtergebleven in hun te grote huizen. Addie probeert een band op te bouwen in een poging om samen nog wat van de rest van hun leven te maken.

Netflix

3. David Brent: Life on the Road

Geregisseerd, geschreven en met in de hoofdrol Ricky Gervais. Bam! De film zoekt de eigenaardige David Brent van de BBC2 Mockumentary ‘The Office’ opnieuw op. Toen het publiek voor het eerst kennis maakte met Brent, de zelfbenoemde ‘in de eerste plaats vriend, in de tweede plaats baas en in de derde plaats entertainer’, droomde hij ervan rockster te worden. Twaalf jaar later is Brent salesman voor Lavichem, een bedrijf dat schoonmaakproducten en persoonlijke hygiëne producten voor vrouwen maakt. Echter heeft hij zijn droom om rockster te worden nog niet opgegeven en staat hij op het punt om een eigenhandig gefinancierde tour door de UK te doen samen met zijn band ‘Foregone Conclusion’. In een poging ‘street credible’ te worden, verzamelt hij een groep muzikanten die er uitsluitend voor het geld inzitten en de getalenteerde rapper Dom  om zich heen. Brent zet alles op alles om zijn ultieme droom te verwezenlijken en laat zijn pensioengelden uitkeren en gaat met onbetaald verlof.

4. Mute

Mute speelt zich af in de nabije toekomst waar barman Leo (Alexander Skarsgård) in de bruisende stad Berlijn leeft. Vanwege een trauma in zijn jeugd is Leo niet meer in staat om te praten en het enige lichtpuntje in zijn leven, is zijn prachtige vriendin Naadirah (Seyneb Saleh). Als zij plotseling spoorloos verdwijnt, voert Leo’s zoektocht hem naar de krochten van de verdorven stad. Een stel gehaaide Amerikaanse chirurgen (Paul Rudd en Justin Theroux) zijn de enige terugkerende aanwijzing die Leo kan vinden. Om zijn geliefde terug te krijgen, moet hij zich noodgedwongen onderdompelen in deze naargeestige onderwereld.
Interessant om te weten: Filmmaker Duncan Jones creëerde het verhaal 12 jaar geleden en filmde de futuristische thriller in Berlijn.

Netflix

 

5. The Discovery

Een aangrijpend liefdesverhaal dat zich afspeelt op het moment waarop wetenschappelijk is vastgesteld dat het hiernamaals bestaat. Een teruggetrokken maar internationaal befaamde wetenschapper, Dokter Thomas Harber (Robert Redford), heeft onomstotelijk bewezen dat het hiernamaals bestaat. Binnen twee jaar na Thomas’ ontdekking hebben vier miljoen mensen zichzelf van het leven beroofd in een poging ‘daar’ te komen. Will (Jason Segel) keert terug naar het eiland waar hij is opgegroeid om Thomas, die tevens zijn vervreemde vader is, te confronteren en hem ervan te overtuigen dat hij moet stoppen met zijn omstreden onderzoek. Zijn pad kruist dat van Isla (Rooney Mara) die om mysterieuze redenen ook is teruggekeerd naar het eiland. Beiden weten ternauwernood te ontsnappen aan een tragisch ongeval, waarop Will besluit Isla voor te stellen aan Thomas in de hoop dat hij gaat inzien welke verstrekkende gevolgen zijn ontdekking kan hebben.
En Netflix beloofd ons nog veel meer, want ook hier kunnen we naar uitkijken in 2017:  Bright (met o.a. Will Smith), Sandy Wexler (Adam Sandler), War Machine (Brad Pitt) en First They Killed My Father (regie: Angelina Jolie).
Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017

%d bloggers liken dit: